Spring naar content

Centralisten gezocht voor pilot Multi-intake

Laatste update:

Het vernieuwde plan van aanpak voor de eerste fase van de ontwikkeling van de multidisciplinaire intake is vastgesteld. Dit betekent dat het project weer volop in beweging is en de pilot van start gaat in het laatste kwartaal van 2016.

Werving 66 pilot centralisten

Voor het uitvoeren van de pilot Multi-intake zijn we op zoek naar zo’n 66 centralisten vanuit de verschillende disciplines. De pilot zal in twee fasen in november en begin december plaatsvinden. De projectleiders van de brandweer, KMar en politie  zullen de leidinggevenden van alle meldkamers benaderen voor de werving van pilot centralisten. Wil je meedoen aan de pilot? Dan kun je dat het beste bij je eigen leidinggevende kenbaar maken. Voor ambulancezorg geldt dat er gebruik wordt gemaakt van het bestand van vorig jaar en aanmelden dus niet meer hoeft.

De projectleiders zullen vervolgens in afstemming met de leidinggevenden de pilot centralisten selecteren. Let wel, niet iedereen die zich aanmeldt, zal mee kunnen doen aan de pilot. Bij de definitieve selectie wordt ook gekeken naar de verdeling over de regio’s, de disciplines en de ervaringsjaren van de centralist.

Wat kun je verwachten als je mee doet?

Als je meedoet aan de pilot volg je eerst een training van een dag. Deze dag word je meegenomen in de opzet van de pilot en het systeem dat wordt gebruikt. Vervolgens word je gevraagd een dagdeel mee te werken aan de pilot.

Meer informatie

Vragen over de pilot kun je richten aan de projectleiders van de disciplines:

Deel artikel via: Twitter Facebook E-mail